Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Limburgs Landschap vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LIMBURGS LANDSCHAP

Gedreven door natuur

Adres
Dekenstraat, 39
3550 - Heusden-Zolder

Oprichtingsjaar
1971

Cultuur/patrimonium - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
011 53 02 54

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Natuurvereniging Limburgs Landschap vzw wil in belangrijke mate bijdragen aan het behoud, herstel en ontwikkeling van natuur-en cultuurhistorisch erfgoed in Limburg en wil dit kenbaar maken aan het publiek. Waarden van de organisatie • Gedreven door natuur • Respecteren van eigenaars en medegebruikers • Milieubewust…

MISSIE

Natuurvereniging Limburgs Landschap vzw wil in belangrijke mate bijdragen aan het behoud, herstel en ontwikkeling van natuur-en cultuurhistorisch erfgoed in Limburg en wil dit kenbaar maken aan het publiek. Waarden van de organisatie • Gedreven door natuur • Respecteren van eigenaars en medegebruikers • Milieubewust en gericht op duurzaamheid Kernactiviteiten 1) Terreinen verwerven om (grote) natuurgebieden te ontwikkelen 2) Kwantitatief en kwalitatief een hoogstaand beheer voeren in de gebieden ten voordele van natuur en landschap. 3) Beleidsbeïnvloeding 4) Draagvlak creëren voor de natuur in het algemeen en Limburgs Landschap in het bijzonder

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 23

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy